Vasalundshallen

Inför ditt besök

Restriktioner från 23 december 2021

Från den 23 december omfattas vi av regeln att begränsa antalet besökare i vår anläggning. Vi följer myndigheternas restriktioner för att bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset. Vi förväntar oss att du som besökare gör detsamma.


Vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda bokade platser eller förköp till våra bassänger. Om köbildning uppstår förväntas du att följa våra anvisningar och regler för att hålla avstånd.


Övriga åtgärder:

  • Våra väl inarbetade städrutiner har utökats med ytterligare desinficering av utsatta områden t.ex. handtag, kranar och träningsutrustning.

  • Vi fortsätter uppmana dig som besökare i gymmet att torka av använda redskap.

  • Anpassat antal platser på våra gruppträningspass.


Varmt välkommen att bada och träna hos oss, utifrån gällande restriktioner.

/Personalen

Nytt år, nya träningsrutiner? Kanske har du redan hittat din favoritträning, eller kan vi utmana dig att testa något nytt?

Hos oss kan du träna på egen hand, gruppträning eller i mindre grupper på kurser.

Välkommen in och låt våra instruktörer och personal inspirera dig till rörelseglädje - och dessutom att ha roligt på vägen.

Erbjudandet gäller medlemskap alla dagar och tider för 330 kr/mån, studenter/pensionärer 280 kr/mån. Vardag före kl. 15.00 samt helg, 280 kr/mån.

Ta med en vän!


Här i Vasalundshallen välkomnar vi februari med fokus på hjärtat, i flera bemärkelser.


Måndag 14 februari bjuder vi in dig att ta med en vän som får prova på vår verksamhet gratis. Välkomna att bada och träna tillsammans!

Personal sökes

Just nu söker vi personal för visstidsanställning. Arbetet går främst ut på att arbeta i receptionen samt städ och även i våra utomhusbad sommartid. Läs mer här!

Vi söker BODYPUMP® instruktörer

Kontakta Camilla på e-post camilla.petrini@befair.se

Rent vatten till sista droppen

I februari påminner vi dig lite extra om hur viktigt det är att duscha före bad. Som tack för hjälpen att hålla vårt vatten rent får alla badande kunder en tvål! Välkommen att ta dig ett dopp!

Under sportlovsveckan har vi extra banor öppna för lek i simhallen, varje dag mellan kl. 13.00-16.00! Se öppettider..

Yoga, vattenträning, cirkelträning & mycket mer!

Vi bjuder på en härlig blandning av hög- och lågintensivt, i vatten och på land för gammal som ung.

Behandlingar på Vasalundshallen

Vi vill att Vasalundshallen ska myllra av liv och för att skapa bästa upplevelse för dig som besöker oss har vi flera samarbeten.

Skönhetsbehandlingar

I vår anläggning hittar du Expansio Beauty Room, som erbjuder olika skönhetsbehandlingar. Läs mer och boka din behandling här.

Massage, naprapati och kiropraktik

Hos oss hittar du även Joylife, som är rikstäckande nätverk av legitimerade naprapater, massörer och kiropraktorer. Läs mer om Joylife här.

Vasalundshallen fick CSR-priset 2020

Vasalundshallens personal och bolaget BeFair fick 2020 årets CSR-pris av Solna stad. I juryns motivering står att "BeFair genomsyras av en vilja att alltid ställa upp för arbetssökande Solnabor vad gäller sommarjobb, praktikplatser samt anställningar". Prisutdelning skedde under högtidliga digitala former den 2 december 2020. Läs mer här.