Vasalundshallen

Reparation WC

Under vecka 47 och vecka 48 kommer det att pågå nödvändiga reparationsarbeten på toaletten i herrarnas omklädningsrum.

Herrbastun avstängd

Tom. 3/12

Herrbastun avstängd till och med fredag 3 december pga. nödvändiga reparationsarbeten. Vi beklagar att du som besökare drabbas.

Vasalundshallen + Joylife

= 400 kr i värdecheck till dig

Tillsammans tar vi hand om dig! Alla våra befintliga och nya årskortskunder på Vasalundshallen får nu 400 kr i värdecheck hos Joylife AB. Hos Joylife hittar du naprapater, kiropraktorer och massörer med lång erfarenhet.

Erbjudandet gäller dig som har ett tecknar ett aktiv årskort för kombinationskortet träning och bad, till och med 31 december 2021. Din värdecheck är giltig 3 månader från utkvittering, dock längst till och med 31 december..

Yoga, vattenträning, cirkelträning & mycket mer!

Vi bjuder på en härlig blandning av hög- och lågintensivt, i vatten och på land för gammal som ung.

Behandlingar på Vasalundshallen

Vi vill att Vasalundshallen ska myllra av liv och för att skapa bästa upplevelse för dig som besöker oss har vi flera samarbeten.

Skönhetsbehandlingar

I vår anläggning hittar du Expansio Beauty Room, som erbjuder olika skönhetsbehandlingar. Läs mer och boka din behandling här.

Massage, naprapati och kiropraktik

Hos oss hittar du även Joylife, som är rikstäckande nätverk av legitimerade naprapater, massörer och kiropraktorer. Läs mer om Joylife här.

Vi söker instruktörer

Vi söker instruktörer inom gruppträning. Kontakta Camilla på e-post camilla.petrini@befair.se

Vasalundshallen fick CSR-priset 2020

Vasalundshallens personal och bolaget BeFair fick 2020 årets CSR-pris av Solna stad. I juryns motivering står att "BeFair genomsyras av en vilja att alltid ställa upp för arbetssökande Solnabor vad gäller sommarjobb, praktikplatser samt anställningar". Prisutdelning skedde under högtidliga digitala former den 2 december 2020. Läs mer här.