Vasalundshallen

Coronaviruset – hur vi agerar

Vi i Vasalundshallen gör allt vi kan för att du som besökare ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss. Våra besökares och medarbetares säkerhet har högsta prioritet och vi följer händelseutvecklingen noga.

Vi bevakar informationen från Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter och vidtar de åtgärder som rekommenderas.

Bassänger stängda

För närvarande är Vasalundshallens bassänger stängda för allmänhet och föreningar. Detta gäller till 24 januari eller tills annat anges.

Medlemskap för bad fryses automatiskt. Det innebär att du som kund inte betalar för den aktuella perioden. Giltighetstiden för abonnemang och klippkort förlängs.

Gruppträning öppnar 25 januari

Vår gruppträning drar igång igen måndag 25 januari. Utbudet är anpassat för att kunna följa lagar och restriktioner under pandemin.

Begränsat antal besökare

I enlighet med pandemilagen begränsar vi antalet besökare i anläggningen.

Gym: 35 pers
Gruppträningssal: 10 pers
Damernas omklädningsrum: 20 pers
Damernas duschrum/passage: 5 pers
Damernas bastu: 3 pers
Herrarnas omklädningsrum: 20 pers
Herrarnas duschrum/passage: 9 pers
Herrarnas bastu: 4 pers
Simhall: 45 pers

Övrigt

  • PT-verksamhet, Co-Working och behandlingsrum håller öppet.

  • Vi följer allmänna rekommendationer för att minska smittspridningen, såsom handhygien, hålla avstånd och att stanna hemma vid symptom - både personal och besökare.

  • Väl inarbetade städrutiner har utökats med ytterligare desinficering av utsatta områden t.ex. handtag, kranar och träningsutrustning.

Smittan sprids inte via klorerat vatten. Läs mer på Svenska Badbranschens hemsida.

Kontakt

Om du har några frågor, vänligen hör av dig via e-post vasalundshallen@befair.se.


Nya crawlkurser

Söndag 24 januari startar nästa omgång av våra kurser i crawl. Välkommen med din bokning!

Vår gruppträning är tillbaka

Äntligen kan vi träna tillsammans igen! Måndag 25 januari startar åter vår gruppträning. Till en början kan du boka dig på pass i gruppträningssalen.

Tack!

Året 2020 och den pågående pandemin har påverkat oss alla. Vi har under året anpassat oss efter situationen och gjort stora förändringar - allt för att kunna fortsätta erbjuda en säker miljö för bad och träning.

Vi vill rikta ett stort tack till dig. Till alla er besökare som tagit ett stort ansvar under året och hjälpts åt för att värna om varandra och vår hälsa. Tillsammans har vi gjort ett fantastiskt jobb.

Ett stort tack från oss till er, och god fortsättning!

Personalen

Vasalundshallen får pris

Vasalundshallens personal och bolaget BeFair får årets CSR-pris av Solna stad. I juryns motivering står att "BeFair genomsyras av en vilja att alltid ställa upp för arbetssökande Solnabor vad gäller sommarjobb, praktikplatser samt anställningar". Prisutdelning skedde under högtidliga digitala former den 2 december. Läs mer här.

Åldersgräns barn

Vi har åldersgräns på 12 år för bad utan förälder eller annan myndig medföljande. Vi följer konsumentverkets riktlinjer för säkra bad.

Tanita - visar kroppens sammansättning

Mät din kropps sammansättning med den senaste tekniken hos oss.

  • Medlem 100 kr

  • Icke Medlem 150 kr

För mer info kontakta receptionen eller vasalundshallen@befair.se.

Joylife, experter på naprapati och kiropraktik ny samarbetspartner

Vi har precis etablerat ett samarbete med Joylife i Solna, Dalvägen 24. Joylife är ett rikstäckande nätverk av legitimerade naprapater, massörer och kiropraktorer. Från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Säkerhet

Verksamheten är alltid bemannad med hänsyn till att besökare ska kunna vistas i en trygg och säker miljö. Alla som arbetar i simhallen har grundläggande utbildning i hjärt- och lungräddning och livräddning. Personalen är förberedd på att hantera olycksfall och andra oplanerade situationer. Vi har ingen kontinuerlig bevakning i själva simhallen, utan personalen ronderar i anläggningen.

Skönhetsbehandling

Vi har en ny hyresgäst, Expansio Beauty Room, som erbjuder olika skönhetsbehandlingar.

För bokning och mer information, klicka HÄR.

Vi söker instruktörer

Vi söker instruktörer inom gruppträning. Kontakta Camilla på e-post camilla.petrini@befair.se

Snabbsim

Tider då de alltid finns banor för snabbsim i Vasalundshallen hittar du här.