Vasalundshallen

Sommarkortet

Köp vårt populära sommarkort. Gäller för bad under perioden 20 maj till 30 augusti förutom i Vasalundshallen på Huvudstabadet, Svedenbadet, Mörbybadet och Söra Simhall. Utebaden öppnar den 15 juni.

Förmånligt pris

 • Vuxen 625 kr
 • Barn 250 kronor.

Ifall utebaden inte håller öppet enligt plan på grund av pandemin finns möjlighet att under juni få pengarna tillbaka på den anläggning där kortet köpts.

Sommaröppettider

Simhallen stänger för sommaren den 19/6, men gymmet håller öppet följande öppettider hela sommaren.

Öppettider 1 juni - 16 augusti

 • Måndag: 06:30 - 20:00
 • Tisdag: 06:30 - 20:00
 • Onsdag: 08:00 - 20:00
 • Torsdag: 06:30 - 20:00
 • Fredag: 06:30 - 19:00
 • Lördag: 10:00 - 14:00
 • Söndag: 10:00 - 16:00 (fram till midsommar)
 • Söndag: 14:00 - 19:00 (efter midsommar)

Simhallen upptagen tisdag och onsdag 16:00 - 18:00

Under juni är klassisk afton inställd.

Vänligen kontakta receptionen för snabbsimtider i juni.


Snabbsim

Tider då de alltid finns banor för snabbsim i Vasalundshallen hittar du HÄR.

Gruppträningen påverkas

Med anledning av hur Coronaviruset drabbar oss har vi dessvärre behövt reducera vårt utbud av pass. Detta gäller tills vidare.

Vi kommer att återgå till normala rutiner när det är möjligt. Följ vår passbokning på hemsidan och vår BeFair-app för aktuell information.

Huvudstabadet och Svedenbadet öppnar preliminärt 15 juni

På grund av Corona-pandemin senareläggs öppningen av Huvudstabadet och Svedenbadet preliminärt till den 15 juni. Vi förstår att det är en besvikelse för många. Solna stad och BeFair bevakar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Några uttalade riktlinjer just gällande utomhusbassänger finns i dagsläget inte, men en senareläggning av öppnandet bedöms i nuläget dock vara det mest ansvarsfulla.

Medlemsförmån

Under april och maj har Vasalundshallens medlemmar möjlighet att utan kostnad bada och träna även på våra systeranläggningar. Välkommen till: Mörbybadet i Danderyd, Skogåshallen i Huddinge och Söra simhall i Österåker

Nyhet i gymmet!

I början av mars kom denna underbara maskin: Dual pectoral reverse fly. Träna bröstmuskulaturen, bakre axlar och skulderbladsmuskulaturen i en och samma maskin tack vare dubbla justeringar och perfekt ergonomi.

Tanita - visar kroppens sammansättning

Mät din kropps sammansättning med den senaste tekniken hos oss.

 • Medlem 100 kr
 • Icke Medlem 150 kr

För mer info kontakta receptionen eller vasalundshallen@befair.se.

Skönhetsbehandling

Vi har en ny hyresgäst, Expansio Beauty Room, som erbjuder olika skönhetsbehandlingar.

För bokning och mer information, klicka HÄR.

Kundnöjdhet

Varje år frågar vi våra besökare vad de tycker om verksamheten. Läs HÄR om resultaten 2020. Tack också till alla er som besvarade enkäten.

Coronaviruset – hur vi agerar

Vi i Vasalundshallen gör allt vi kan för att du som besökare ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss. Våra besökares och medarbetares säkerhet har högsta prioritet och vi följer noga händelseutvecklingen i denna extraordinära situation.

 • Vi bevakar informationen från Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter och vidtar de åtgärder som rekommenderas.
 • Smittan sprids inte via klorerat vatten. Läs mer på Svenska Badbranschens hemsida.
 • Väl inarbetade städrutiner har utökats med ytterligare desinficering av utsatta områden (handtag, kranar, träningsutrustning).
 • Känner du dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt! Är du sjuk, stanna hemma – för din egen och andras skull.
 • Vi uppmanar alla besökare och all personal att vara extra noga med handhygien.
 • Använd desinfektionsmedel för rengöring av händer och träningsutrustning.

Vasalundshallen CoWorking

I den anrika simhallen har det inretts en CoWorking space med arbetsplatser och konferensmöjligheter i anläggningens vackraste rum. Läs mer HÄR.

Åldersgräns barn

Vi har åldersgräns på 12 år för bad utan förälder eller annan myndig medföljande. Vi följer konsumentverkets riktlinjer för säkra bad.

Vi söker instruktörer

Vi söker instruktörer inom gruppträning. Kontakta Camilla på e-post camilla.petrini@befair.se

Joylife, experter på naprapati och kiropraktik ny samarbetspartner

Vi har precis etablerat ett samarbete med Joylife i Solna, Dalvägen 24. Joylife är ett rikstäckande nätverk av legitimerade naprapater, massörer och kiropraktorer. Från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Säkerhet

Verksamheten är alltid bemannad med hänsyn till att besökare ska kunna vistas i en trygg och säker miljö. Alla som arbetar i simhallen har grundläggande utbildning i hjärt- och lungräddning och livräddning. Personalen är förberedd på att hantera olycksfall och andra oplanerade situationer. Vi har ingen kontinuerlig bevakning i själva simhallen, utan personalen ronderar i anläggningen.