Vasalundshallen

Sommarkort

Nu finns vårt populära sommarkort ute till försäljning. Sommarkortet gäller för bad i Vasalundshallen, Huvudstabadet, Svedenbadet, Mörbybadet och Söra Simhall under perioden 2/5 till och med 4/9. För badens öppetförhållanden under sommaren, se varje anläggnings hemsida.

Köp ditt sommarkort HÄR eller i Vasalundhallens reception.

Vi söker personal


Nu behöver vi två personer för en tidsbestämd heltidsanställning under perioden 1/8 2022 till och med 31/3 2023.

Vi ser gärna att du är utbildad inom HLR/D-HLR samt har erfarenhet av något serviceyrke. Du behöver vara simkunnig samt klara av våra krav för vattenlivräddning.

Skicka ett e-post till amra.skaljolundberg@befair.se för att söka tjänster, eller för mer information.

Crawlgrupp i Huvudstabadet

I sommar kommer vi under v. 21-24 att arrangera crawl träningsgrupp i Huvudstabadet. Det är två dagar i veckan kl 19:00.

Gruppen är till för dig som vill få möjlighet att sköta din egen träning i gruppform där du har en tränare på bassängkanten.

För mer information eller bokning, tryck HÄR.


Vi söker BODYPUMP® instruktörer

Kontakta Camilla på e-post camilla.petrini@befair.se


Yoga, vattenträning, cirkelträning & mycket mer!

Vi bjuder på en härlig blandning av hög- och lågintensivt, i vatten och på land för gammal som ung.

Behandlingar på Vasalundshallen

Vi vill att Vasalundshallen ska myllra av liv och för att skapa bästa upplevelse för dig som besöker oss har vi flera samarbeten.

Skönhetsbehandlingar

I vår anläggning hittar du Expansio Beauty Room, som erbjuder olika skönhetsbehandlingar. Läs mer och boka din behandling här.

Massage, naprapati och kiropraktik

Hos oss hittar du även Joylife, som är rikstäckande nätverk av legitimerade naprapater, massörer och kiropraktorer. Läs mer om Joylife här.

Vasalundshallen fick CSR-priset 2020

Vasalundshallens personal och bolaget BeFair fick 2020 årets CSR-pris av Solna stad. I juryns motivering står att "BeFair genomsyras av en vilja att alltid ställa upp för arbetssökande Solnabor vad gäller sommarjobb, praktikplatser samt anställningar". Prisutdelning skedde under högtidliga digitala former den 2 december 2020. Läs mer här.