Vasalundshallen

SNABBSIM

Tider då de alltid finns banor för snabbsim i Vasalundshallen hittar du HÄR.

Nyheter på schemaT

BODYCOMBAT® är ett förkoreograferat pass från Les Mills, där du kan leva ut dina kampsportsdrömmar och ha kul till inspirerande musik.

Zumba® är en enkel dansklass där vi till latinska rytmer och musik från hela världen skakar höfter. Högintensiv och lågintensiv träning varvas.

Start från vecka 36. Boka ditt pass HÄR.

Pigg 60-åring

Vasalundshallen är 60-år. Vi kommer att på olika sätt fira jubilaren under året. Följ Vasalundshallen i sociala medier så missar du ingenting.

Säkerhet

Verksamheten är alltid bemannad med hänsyn till att besökare ska kunna vistas i en trygg och säker miljö. Alla som arbetar i simhallen har grundläggande utbildning i hjärt- och lungräddning och livräddning. Personalen är förberedd på att hantera olycksfall och andra oplanerade situationer. Vi har ingen kontinuerlig bevakning i själva simhallen, utan personalen ronderar i anläggningen.

Betala Gärna med Swish

VI SÖKER INSTRUKTÖRER och PT

Vi söker instruktörer som kan hjälpa tlll med BodyPump, Yoga, CXWORX och BodyBalance. Och vi söker personliga tränare. Kontakta Camilla, e-post camilla.petrini@befair.se eller telefon 070-410 32 14.