Vasalundshallen

Sommarerbjudande

Sommarkorten gäller vid Vasalundshallen, Svedenbadet och Huvudstabadet under perioden 1 maj till 2 september.

  • Bad ungdom: 250 kr
  • Bad vuxen: 750 kr
  • Bad och träning vuxen : 1 350 kr

Köp kortet direkt HÄR.

Svedenbadet öppna 19 maj och Huvudstabadet 1 juni.

Yoga på Svedenbadet

Varje onsdag klockan 8:15 - 9:15 är det Yoga på Svedenbadet, från den 13 juni till den 4 juli. Alla är välkomna! Regnar det ställs passet in.

Betala Gärna med Swish

VI SÖKER INSTRUKTÖRER och PT

Vi söker instruktörer som kan hjälpa tlll med BodyPump, Yoga, CXWORX och BodyBalance. Och vi söker personliga tränare. Kontakta Camilla, e-post camilla.petrini@befair.se eller telefon 070-410 32 14.

SNABBSIM

Tider då de alltid finns banor för snabbsim i Vasalundshallen hittar du HÄR.

Säkerhet

Verksamheten är alltid bemannad med hänsyn till att besökare ska kunna vistas i en trygg och säker miljö. Alla som arbetar i simhallen har grundläggande utbildning i hjärt- och lungräddning och livräddning. Personalen är förberedd på att hantera olycksfall och andra oplanerade situationer. Vi har ingen kontinuerlig bevakning i själva simhallen, utan personalen ronderar i anläggningen.

Pigg 60-åring

Vasalundshallen är 60-år. Vi kommer att på olika sätt fira jubilaren under året. Följ Vasalundshallen i sociala medier så missar du ingenting.

MOTIV FRÅN SOLNA I RECEPTIONEN

En väggtapet, framtagen exklusivt för Vasalundshallen, finns nu i receptionen. Kom förbi och se hur många motiv du kan hitta från grannskapet. Friends Arena, Blåkulla, Koppartälten och Bellman med sin luta finns där. Och mycket mer.