Vasalundshallen

Bad begränsas

Vasalundshallens bassänger kommer att vara stängda för allmänhetens besök under perioden 24/11 - 13/12. Beslutet har tagits av Solna stad med anledning av striktare rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

 • Detta påverkar dem som vill bada på egen hand (engångskunder, klippkortkunder och medlemmar).

 • Gymmet, CO-Working mm håller öppet. Beslutet påverkar inte heller simskola, skolsim och andra planerade kurser.

 • Gruppträningen är sedan tidigare pausad, till den 10 januari.

Kunder med medlemskap som gäller bad kommer automatiskt att få dessa medlemskap frysta. Det innebär att vi för kunder som betalar med autogiro inte kommer att ta betalt under den aktuella perioden. Årskortens giltighetstid förlängs.

Giltighetstiden för klippkort förlängs med 20 dagar.

Kunder med medlemskap som gäller för gym-bad uppmanas kontakta Vasalundshallen om de önskar frysa medlemskapet. Enklast med e-post till vasalundshallen@befair.se.

Tack i svår tid

Mer än åtta månader har gått sedan covid-19 började påverka oss alla. Vi har under tiden som varit vidtagit de nödvändiga åtgärder som situationen krävt. Våra besökare har också tagit ett stort eget ansvar under denna krävande tid. Tillsammans har vi möjliggjort värnandet om varandra och vår hälsa. Det är bra gjort!

Ett stort tack från oss till er!

Personalen

Crawlkurser

Nu går nästa omgång av crawlkurs att boka. Start sker v. 45. Boka din plats här.

Öppettider Vasalundshallen

Ordinarie öppettider gäller. Se fullständiga öppettider här.

Vasalundshallen får pris

Vasalundshallens personal och bolaget BeFair får årets CSR-pris av Solna stad. I juryns motivering står att "BeFair genomsyras av en vilja att alltid ställa upp för arbetssökande Solnabor vad gäller sommarjobb, praktikplatser samt anställningar. Detta ger både ungdomar och vuxna arbetssökande en möjlighet att få nya arbetslivserfarenheter och referenser". Prisutdelning skedde under högtidliga digitala former den 2 december. Läs mer här.

Coronaviruset – hur vi agerar

Vi i Vasalundshallen gör allt vi kan för att du som besökare ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss. Våra besökares och medarbetares säkerhet har högsta prioritet och vi följer noga händelseutvecklingen i denna extraordinära situation.

 • Vi bevakar informationen från Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter och vidtar de åtgärder som rekommenderas.

 • Smittan sprids inte via klorerat vatten. Läs mer på Svenska Badbranschens hemsida.

 • Vi förbehåller oss rätten att begränsa antalet besök om trängsel riskerar att uppstå i anläggningen.

 • Max antal personer i dambastun 4 och i herrbastun 6, för att möjliggöra 2 meters avstånd mellan besökarna.

 • Väl inarbetade städrutiner har utökats med ytterligare desinficering av utsatta områden (handtag, kranar, träningsutrustning).

 • Känner du dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt! Är du sjuk, stanna hemma – för din egen och andras skull.

 • Vi uppmanar alla besökare och all personal att vara extra noga med handhygien.

 • Använd desinfektionsmedel för rengöring av händer och träningsutrustning.

Åldersgräns barn

Vi har åldersgräns på 12 år för bad utan förälder eller annan myndig medföljande. Vi följer konsumentverkets riktlinjer för säkra bad.

Tanita - visar kroppens sammansättning

Mät din kropps sammansättning med den senaste tekniken hos oss.

 • Medlem 100 kr

 • Icke Medlem 150 kr

För mer info kontakta receptionen eller vasalundshallen@befair.se.

Skönhetsbehandling

Vi har en ny hyresgäst, Expansio Beauty Room, som erbjuder olika skönhetsbehandlingar.

För bokning och mer information, klicka HÄR.

Vasalundshallen CoWorking

I den anrika simhallen har det inretts en CoWorking space med arbetsplatser och konferensmöjligheter i anläggningens vackraste rum. Läs mer HÄR.

Joylife, experter på naprapati och kiropraktik ny samarbetspartner

Vi har precis etablerat ett samarbete med Joylife i Solna, Dalvägen 24. Joylife är ett rikstäckande nätverk av legitimerade naprapater, massörer och kiropraktorer. Från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Säkerhet

Verksamheten är alltid bemannad med hänsyn till att besökare ska kunna vistas i en trygg och säker miljö. Alla som arbetar i simhallen har grundläggande utbildning i hjärt- och lungräddning och livräddning. Personalen är förberedd på att hantera olycksfall och andra oplanerade situationer. Vi har ingen kontinuerlig bevakning i själva simhallen, utan personalen ronderar i anläggningen.

Vi söker instruktörer

Vi söker instruktörer inom gruppträning. Kontakta Camilla på e-post camilla.petrini@befair.se

Snabbsim

Tider då de alltid finns banor för snabbsim i Vasalundshallen hittar du här.