Vasalundshallen

Sommarkortet 1/5-1/9

Nu säljer vid de populära sommarkorten som gäller på Huvudstabadet, Svedenbadet och i Vasalundshallen från 1 maj till 1 september. Det billigaste för barn och ungdom kostar 250 kronor. För vuxna 750. Ska träning inkluderas blir det 1350 kronor. Svedenbadet öppnar 18 maj och Huvudstabadet 30 maj. Huvudstabadet senare pga av reparationsarbetet, läs mer HÄR.

Mer om öppettider HÄR.

Köp kort HÄR eller i Vasalundshallen.

Vasalundshallen CoWorking

I den anrika simhallen har det inretts en CoWorking space med arbetsplatser och konferensmöjligheter i anläggningens vackraste rum. Läs mer HÄR.

Co Working Vasalundshallen Solna

Crawl - nya kurser

Nya crawlkurser möjliga att boka. Klicka HÄR.

Träningsresa till Litauen!

Häng med på en upplevelse med träning, kultur och cykelturer i Litauen den 26 - 31 Augusti! För mer info & bokning tryck HÄR

Snabbsim

Tider då de alltid finns banor för snabbsim i Vasalundshallen hittar du HÄR.

Vi söker instruktörer

Vi söker instruktörer inom gruppträning. Kontakta Camilla på e-post camilla.petrini@befair.se

Säkerhet

Verksamheten är alltid bemannad med hänsyn till att besökare ska kunna vistas i en trygg och säker miljö. Alla som arbetar i simhallen har grundläggande utbildning i hjärt- och lungräddning och livräddning. Personalen är förberedd på att hantera olycksfall och andra oplanerade situationer. Vi har ingen kontinuerlig bevakning i själva simhallen, utan personalen ronderar i anläggningen.